Tuotteet ja palvelut: WebhotelliWebhotelli (kotisivutila)

Tarjoan sivustonne todellisen tarpeen mukaan joustavaa kotisivutilaa arvostetusta kotimaisesta webhotellista ( Zoner). Levytila, liikennemäärä, sähköpostilaatikoiden määrä ja tietokantojen määrä sekä hintataso asetetaan sivuston toteutuneen tarpeen mukaan. Asetuksissa voidaan huomioida joustavasti sesonkivaihtelut tai kampanjat. Joustot "1 kk resoluutiolla", eli jos esim. liikennemäärää nostetaan tilapäisesti niin perin 6,20 € sis ALV muutosmaksun ja kyseiseltä kalenterikuukaudelta peritään korkeampi maksu. Jos kotisivutilasi liikennemäärää tai levytilaa pienennetään, ensimmäisistä kahdesta muutoksesta 12 kk laskutusjakson aikana en peri muutosmaksua. Alle 30 €:n lisäveloitukset ja hyvitykset seuraavan vuosilaskun yhteydessä.

Et ole kotisivutilasi kanssa yksin, osa 1: Otan hallinnoimistani webhotelleista varmuuskopion kerran viikossa. Pidän viikottaiset varmuuskopiot tallessa vähintään viiden viikon ajalta ja kuukauden viimeisen varmuuskopion kolmen vuoden ajalta.

Et ole kotisivutilasi kanssa yksin, osa 2: Kotisivutilasi on kunnollinen nettikansalainen. Perustan jokaiseen webhotelliin RFC2142 mukaiset julkiset sähköpostiosoitteet verkko-operaattoreiden ja valveutuneiden käyttäjien yhteydenottoja varten. Ohjaan ne sysadmin-sähköpostilaatikkooni ops@hm-lab.fi ja seuraan sitä päivittäin.

Olen mukana myös Zonerin kumppanuusohjelmassa. Saan etua kun rekisteröidyt tämän kumppanilinkin kautta!

Webhotellin ja sovellusten hallinnointi

Webhotellitilan hallinnoinnin ja verkkosovellusten (Wordpress ym.) päivitykset saat meiltä tarvittaessa kohtuuhintaisena palveluna. Jos haluat hallinnoida kotisivutilaa itse tai antaa sen omalle asiantuntijallesi, käytössäsi ovat Zonerin loistavat hallinta- ja sovellusmahdollisuudet!

Hinnat

Esimerkki: levytila 3,2 GB, suuri liikennemäärä 100 GB/kk, yhtenä kuukautena vuodesta tarvitaan 200 GB/kk, hinta 229,07 €/vuosi sis. ALV 24 %