Etusivu > Palvelut > Verkkomaksupainike

kuvituskuva: verkkomaksuvalikko, lomake ja painike

Verkkomaksupainike kotisivuillenne

Onko teillä jotain myytävää kuluttajille, mutta varsinainen verkkokauppa tuntuu ylimitoitetulta ratkaisulta? Voin liittää Visma Pay Express -verkkomaksupainikkeen kotisivuihinne. Olen luonut oman, helposti eri tilanteisiin sovitettavan ohjelman joka käyttää Visma Payn ohjelmointirajapintaa ja on asennettavissa kaikille www-sivuille joiden taustapalvelussa toimii PHP. Ratkaisuni tuottaa asiakkaalle kuitin ALV-erittelyineen ja teille tarvitsemanne tiedon myyntitapahtumasta. Verkkomaksua varten sivulla esitetään maksu (esim. jäsenmaksu, ratamaksu) tai valikko tuotteista ja mahdollisesti pyydetään asiakkaalta yhteystietoja lomakkeella. Maksut, tuotteet tai tuotekokonaisuudet ja niiden ALV-erittelyt asetetaan "kiinteästi" asetustiedostoon. Asiakkaasi valitsee maksun tai tuotteen, antaa mahdollisesti tietojaan lomakkeella ja suorittaa maksun Visma Payn maksusivulla. Onnistuneen maksun jälkeen asiakkaasi saa ALV-eritellyn kuitin näytölle ja halutessaan sähköpostiinsa. Voit myös itse saada sähköpostiviestin tapahtuneesta myynnistä ja maksusta. Visma Pay Express tilittää rahat myynneistä kerran viikossa kauppiashakemuksessa ilmoittamallesi tilille.

Asennus maksaa 119,66 € sis. ALV mutkattomassa normaalitapauksessa. Maksupainikkeen aktivoinnista ja piilottamisesta sesongin mukaan perin 40 € sis. ALV per sesonki. Jos meillä on jokin muu sopimus verkkosivujenne ylläpidosta, kausiaktivointi voi sisältyä siihen.

Esiselvitys maksaa 37,20 € sis. ALV . Esiselvityksen hinta hyvitetään asennuksen tai muun palvelun hinnasta jos projekti toteutuu.

Visma Pay Express maksaa 6,95 € + ALV kuukaudessa (26.1.2023 hinnaston mukaan). Kuukausimaksu kuitataan myynnin komissioista (0,49 €/tapahtuma + 2,8 % maksun kokonaismäärästä), jos myyntejä tulee tarpeeksi. Kauppiassopimuksessa ei ole aloitus- eikä irtisanomismaksuja, joten voit pitää sopimusta voimassa vain sesongin ajan. Maksupainikkeen kätkemisestä ja esillelaitosta sesongin mukaan veloitan jotain kohtuullista, ellei se sisälly muuhun sopimukseemme. HM-lab ei saa komissioita myynneistä tai ole muuten osallisena rahaliikenteessä.

Jos kiinnostuit, homma etenee näin:

  1. Ota yhteyttä, niin keskustellaan myytävistä tuotteista ja tutkitaan ja sovitaan millä tavalla ratkaisu istutetaan kotisivuillenne.
  2. Tee Visma Pay Express -kauppiassopimus Visman kanssa (Visman ohje). Varaudu antamaan lyhyt selvitys myytävistä tuotteista. Saat Vismalta kauppiastunnukset muutamassa päivässä.
  3. Toimita minulle kauppiassopimukseen kuuluvat Private key ja Api key, jotka saat Visma Payn kauppiasportaalista (Alikauppiaat / Sub-Merchants -sivu).
  4. Odota 1-3 työpäivää, olen yhteyksissä ja teen asennuksen ja tarvittavat räätälöinnit.