Etusivu > Palvelut > Sivujen omatoiminen ylläpito

kuvituskuva: sivun muokkausta SurrealCMS:ssä

Kotisivujen ylläpito omatoimisesti (SurrealCMS), 75 €/vuosi!

"Staattisten kotisivujen" päivitys on mahdollista omatoimisesti SurrealCMS-järjestelmällämme kiinteään hintaan 75 €/vuosi sis. ALV 24%. Hinta sisältää SurrealCMS-järjestelmän (surrealcms.com) käyttöoikeuden vuodeksi HM-lab:in tilin ja tuen alaisuudessa ja enintään n. tunnin verran vuosittaista tukea ja ylläpitotyötä meiltä. Palvelu voidaan ottaa käyttöön joko samassa yhteydessä kun teemme sivut, tai sitten erikseen pienellä työkustannuksella.

Jos sivuja on ylläpidetty muilla järjestelmillä, niiden lähdekoodia luultavasti kannattaa siistiä ennen tämän ratkaisun käyttöönottoa. Samalla kannattaa todennäköisesti remontoida sivujen rakennetta responsiiviseen suuntaan. Jos sisältö ja toiminnallisuus on muuten kohdallaan, ulkoasua ei välttämättä tarvitse muuttaa kovinkaan paljoa. Teen tästä edullisen tarjouksen, jos työ on tarpeen.

Tilaa!

Jos sinulla on jo toimivat kotisivut, kerro Yhteydenottolomakkeella niiden osoite. Tutkin alustavasti onko niiden ylläpito mahdollista muuttaa Surrealilla hoidettavaksi ja teen tarjouksen asiasta. Hinta ja homman toteuttamiskelpoisuus riippuvat sivujen teknisestä rakenteesta.

Uusien kotisivuprojektien yhteydessä keskustelemme tämän ominaisuuden tarpeen selväksi tarjous- ja tilausvaiheessa.