Etusivu > Palvelut > Kotisivujen teko

kuvituskuva: kotisivujen lähdekoodia ohjelmointieditorissa

WWW-sivujen teko

Toteutan kotisivuja kustannustehokkaasti "pitkästä tavarasta" eli "mahdollisimman matalalla teknologiapinolla" ilman julkaisujärjestelmiä perinteisesti mutta nykyaikaisesti koodaten (mm. mobile-first responsiivisuus ja CSS Grid layout tiedostaen). Perinteiset "staattiset" sivut latautuvat nopeasti, eivät käytä tietoturvapäivitysten asentamista vaativaa sovellusalustaa, eivätkä aiheuta suuria vuosittaisia ylläpitokuluja jos sisältöön ei tule paljon muutoksia. Tarvittaessa käytämme ammattimaista graafikkoa projektin tukena. Jos haluat itse ylläpitää tekemiämme sivuja, se käy SurrealCMS-järjestelmässämme.

PHP-sivujen ja sovellusten päivitys PHP 8 -kelpoisiksi

(16.2.2023) PHP-kieltä ja alustaa kehitetään niin kiivaasti että yhden pääversion (7.4, 8.0, 8.1 jne.) elinkaari on tätä nykyä kolmisen vuotta. Päivityksissä poistetaan käteviä mutta riskialttiiksi todettuja rakenteita kielestä ja sen tukikirjastoista. Tämä aiheuttaa sen, että jos webhotellissasi vaihdetaan päälle tuoreempi PHP-pääversio, aiheutuu lähes aina jonkinlaisia toimimattomuuksia. Vastuullisesti toimivat webhotelliyritykset poistavat vanhat PHP-versiot käytöstä likimain tuolla aikataululla.

Minulla on tarvittava ohjelmointivälineistö ja osaaminen PHP-versio-ongelmien kitkemiseen sovelluksestasi. Ota yhteyttä jos sinulla on tähän liittyvä ongelma! Perehdyn asiaan ja teen todennäköisesti urakkatarjouksen, joka on sinulle edullinen ja minulle riskialtis. Asiassa auttaa aina, jos työ johtaa pitkäaikaisempaan hyvään asiakassuhteeseen.

Hinnat

Kotisivujen toteutusprojekteissa loppulaskumme asettunee haarukkaan 400 - 2000 €. Jos tarvitsemme mukaan graafisen suunnittelijan, projekti on hintaluokkaa 1800 - 5000 €. Tietoa projektihinnoista myös hinnat-sivulla.

Tilaa!

Kotisivujen teko käynnistyy omien pohdintojesi jälkeen yhteydenotolla. Kerro mitä sivuilta haluat: perustietoja yrityksestä, tuotetietoja, tiedottaa tapahtumasta tai järjestön toiminnasta? Tutkitaan löydämmekö yhteistä säveltä asiaan.