Palvelut

Kotisivut haaveesta todeksi? Sivut ovat vanhentuneet ja ne pitää uusia? HM-lab:ilta saat kaiken tarvittavan yhden tahon kanssa asioiden!

Verkkotunnusvälitys

HM-lab on Liikenne- ja viestintäviraston valtuuttama verkkotunnusvälittäjä .fi -verkkotunnuksille. Verkkotunnusten rekisteröinti ja voimassaolot viraston hinnoittelun mukaan + muutos- ja uusintamaksu 6,20 €/kerta sis. ALV. Oletuksena laitamme verkkotunnuksiin 2 vuotta jatkoa tunnuksen erääntyessä. Tarvittaessa asioimme toki myös muun tunnuksen: .net, .com jne. .

Webhotellit

Kotisivutila kotimaisesta webhotellista (Zoner). Hinnoittelu sivujenne todellisen todennetun tarpeen mukaan noudattaen yleistä kotimaisten webhotellien hintatasoa, pienellä räätälöintilisällä. Liikennemäärässä voidaan huomioida joustavasti mahdolliset sesonkivaihtelut, kampanjat tai muut julkistukset.

Webhotellin ja sovellusten hallinnointi

Webhotellitilan hallinnoinnin ja verkkosovellusten (Wordpress ym.) päivitykset saat meiltä tarvittaessa kohtuuhintaisena palveluna. Jos haluat hallinnoida kotisivutilaa itse tai antaa sen omalle asiantuntijallesi, käytössäsi ovat Zonerin loistavat hallinta- ja sovellusmahdollisuudet!

WWW-sivujen teko

Toteutamme kotisivuja kustannustehokkaasti "pitkästä tavarasta" eli ilman julkaisujärjestelmiä perinteisesti mutta nykyaikaisesti koodaten (mm. mobile-first responsiivisuus ja CSS Grid layout tiedostaen). Nopeasti latautuvat sivut, ei päivitettävää sovellusalustaa, ei suuria vuosittaisia ylläpitokuluja. Tarvittaessa käytämme ammattimaista graafikkoa projektin tukena. Jos haluat itse ylläpitää tekemiämme sivuja, se käy Remote CMS-järjestelmässämme.

Kotisivujen ylläpito omatoimisesti, 75 €/vuosi!

"Staattisten kotisivujen" päivitys on mahdollista omatoimisesti RemoteCMS-järjestelmällämme kiinteään 75 €/vuosi sis. ALV 24% hintaan! Hinta sisältää max. n. tunnin verran vuosittaista ylläpitotyötä meiltä. Palvelun käyttöönotto joko samassa yhteydessä kun teemme sivut, tai sitten erikseen. Sivuihin lisätään merkinnät, mitkä osat ovat RemoteCMS-järjestelmällä muutettavissa.

Omatlinkit.fi, linkkikokoelmasi netissä

Ovatko linkit hukassa? Tai ne ovat tallessa, mutta toisessa koneessa tai laitteessa? Haluat julkaista kokoelmaasi myös muiden käytettäväksi? Tsekkaa Omatlinkit.fi! Vuonna 2007 julkistamamme palvelu on päivitetty PHP7-alustalle vuonna 2019, ja sen kehitys jatkuu hiljalleen! Pienellä vuosimaksulla linkit omaan ja muiden käyttöön!

Web-ohjelmointia ja ohjelmointia

Joku "pikku juttu" täytyisi toteuttaa olemassa oleville sivuille tai niiden taustalle, tai vaikka kotiautomaatiojärjestelmään? Ota yhteyttä niin keskustellaan. Monenlaiset hommat onnistuvat esim. JavaScriptillä, Javalla, Pythonilla, PHP:llä ja tietokannoilla kunhan hommalla ei ole liian kiire.

Ilmainen alv-laskin

Tarjoamme näillä sivuilla käyttöösi ilmaisen ALV-laskimen. Se on yksikertainen ja harmiton sivu ja Javascript-ohjelma, jolla voit laskea ALV:n osuuden kokonaissummasta tai toisinpäin. Ole hyvä!