Tuotteet ja palvelutVerkkotunnukset (.fi, .com, .net jne.)

Oma verkkotunnus (domain, domainnimi) viestii luotettavuudesta ja toiminnan vakiintuneisuudesta. HM-lab on Liikenne- ja viestintäviraston hyväksymä verkkotunnusvälittäjä .fi -verkkotunnuksille. Tarvittaessa asioin maailmalta myös muun päätason tunnuksen (top level domain, TLD, .com, .net jne.) alaisen verkkotunnuksen. Hinta riippuu päätason tunnuksesta ja siitä miten pitkäksi aikaa kerrallaan tunnus uusitaan. Lue lisää verkkotunnuksista ja hinnoittelusta...

Webhotelli (kotisivutila)

(13.4.2021) Tarjoan sivustonne todellisen tarpeen mukaan joustavaa kotisivutilaa arvostetusta kotimaisesta webhotellista (Zoner). Levytila, liikennemäärä, sähköpostilaatikoiden määrä ja tietokantojen määrä sekä hintataso asetetaan sivuston toteutuneen tarpeen mukaan. Asetuksissa voidaan huomioida joustavasti sesonkivaihtelut tai kampanjat. Joustot "1 kk resoluutiolla", eli jos esim. liikennemäärää nostetaan tilapäisesti niin perin 6,20 € sis ALV muutosmaksun ja kyseiseltä kalenterikuukaudelta peritään korkeampi maksu. Jos kotisivutilasi liikennemäärää tai levytilaa pienennetään, ensimmäisistä kahdesta muutoksesta 12 kk laskutusjakson aikana en peri muutosmaksua. Alle 30 €:n lisäveloitukset ja hyvitykset seuraavan vuosilaskun yhteydessä.

Et ole kotisivutilasi kanssa yksin, osa 1: Otan hallinnoimistani webhotelleista varmuuskopion kerran viikossa ja pidän tallessa kuukausittaisia varmuuskopioita pidemmältä ajalta ( 3 v).

Et ole kotisivutilasi kanssa yksin, osa 2: Kotisivutilasi on kunnollinen nettikansalainen. Perustan jokaiseen webhotelliin RFC2142 mukaiset julkiset sähköpostiosoitteet verkko-operaattoreiden ja valveutuneiden käyttäjien yhteydenottoja varten ja seuraan niihin tulevaa liikennettä.

Lue lisää kotisivutilasta...

Olen mukana myös Zonerin kumppanuusohjelmassa. Jos tuntuu siltä että et tarvitse minun palveluksiani vaan haluat asioida suoraan suuremman asiallisen kotimaisen webhotellin kanssa mutta arvostat näillä sivuilla antamiani tietoja ja näkemyksiä, ole hyvä ja rekisteröidy Zonerin asiakkaaksi tämän kumppanilinkin kautta!

Webhotellin ja sovellusten hallinnointi

Webhotellitilan hallinnoinnin ja verkkosovellusten (Wordpress ym.) päivitykset saat meiltä tarvittaessa kohtuuhintaisena palveluna. Jos haluat hallinnoida kotisivutilaa itse tai antaa sen omalle asiantuntijallesi, käytössäsi ovat Zonerin loistavat hallinta- ja sovellusmahdollisuudet!

WWW-sivujen teko

Toteutan kotisivuja kustannustehokkaasti "pitkästä tavarasta" eli ilman julkaisujärjestelmiä perinteisesti mutta nykyaikaisesti koodaten (mm. mobile-first responsiivisuus ja CSS Grid layout tiedostaen). Nopeasti latautuvat sivut, ei päivitettävää sovellusalustaa, ei suuria vuosittaisia ylläpitokuluja. Tarvittaessa käytämme ammattimaista graafikkoa projektin tukena. Jos haluat itse ylläpitää tekemiämme sivuja, se käy Remote CMS-järjestelmässämme (Surreal v5 tai Surreal v7).

Toteutan kotisivuja mahdollisimman "matalalla teknologiapinolla", eli niin että ne sisältävät mahdollisimman vähän teknisiä riippuvuuksia ja niin ollen mahdollisuuksia tietoturva-aukkoihin ja sen sellaiseen.

Kotisivujen ylläpito omatoimisesti, 75 €/vuosi!

"Staattisten kotisivujen" päivitys on mahdollista omatoimisesti RemoteCMS-järjestelmällämme kiinteään hintaan 75 €/vuosi sis. ALV 24%. Hinta sisältää enintään n. tunnin verran vuosittaista ylläpitotyötä meiltä. Palvelu voidaan ottaa käyttöön joko samassa yhteydessä kun teemme sivut, tai sitten erikseen pienellä työkustannuksella. Sivuihin täytyy lisätä merkinnät, mitkä osat ovat RemoteCMS-järjestelmällä muutettavissa.

(27.4.2021) RemoteCMS-järjestelmiä on käytössämme kaksi (tilanne 27.4.2021), SurrealCMS v5 ja uudempi SurrealCMS v7. Valitse alta kumpaan kirjaudut:

Omatlinkit.fi, linkkikokoelmasi netissä

Ovatko linkit hukassa? Tai ne ovat tallessa, mutta toisessa koneessa tai laitteessa? Haluat julkaista kokoelmaasi myös muiden käytettäväksi? Tsekkaa Omatlinkit.fi! Vuonna 2007 julkistamamme palvelu on päivitetty PHP7-alustalle vuonna 2019, ja sen kehitys jatkuu hiljalleen! Pienellä vuosimaksulla linkit omaan ja muiden käyttöön!

Web-ohjelmointia ja ohjelmointia

Joku "pikku juttu" täytyisi toteuttaa olemassa oleville sivuille tai niiden taustalle, tai vaikka kotiautomaatiojärjestelmään? Ota yhteyttä niin keskustellaan. Monenlaiset hommat onnistuvat esim. JavaScriptillä, Javalla, Pythonilla, PHP:llä ja tietokannoilla kunhan hommalla ei ole liian kiire.

Ilmainen alv-laskin

Tarjoamme näillä sivuilla käyttöösi ilmaisen ALV-laskimen. Se on yksikertainen ja harmiton sivu ja Javascript-ohjelma, jolla voit laskea ALV:n osuuden kokonaissummasta tai toisinpäin. Ole hyvä!