Palvelut

Kotisivujen päivityspalvelu, vain 79,95 €/vuosi!

Ovatko kotisivunne jääneet syystä tai toisesta ilman huolenpitoa? Ei hätää, kotisivujen päivityspalvelumme auttaa! Kiinteään hintaan 79,95 €/vuosi sis. ALV 23% päivitämme sivujanne. Hintaan sisältyy max. n. 3 h ylläpitotyötä, tai max. n. 8 erillistä päivitystä/vuosi. Työmäärältään kohtuulliset päivitykset teemme 3 työpäivän kuluessa. Ei kikkailua, ei päänvaivaa teknisistä asioista, vain sähköposti tai soitto meille ja homma hoituu! Jos kuulostaa hyvältä, niin ota yhteyttä!

WWW-sivujen teko ja ylläpito

Selvitämme tilanteenne ja kerromme mikä on kustannustehokkainta ja mikä vaivattominta teille. Toteutamme kotisivunne, tarvittaessa web-hotellisopimuksen teosta suunnittelun ja toteutuksen kautta aina "puheohjattuun ylläpitoon" saakka. Otamme nykyisten sivujenne ylläpidon hoitaaksemme, ja kehitämme niistä tarvittaessa helpommin ylläpidettävät.

Jos haluat itse ylläpitää tekemiämme sivuja, se käy Remote CMS-järjestelmässämme.

Omatlinkit.fi, linkkikokoelmasi netissä

Ovatko linkit hukassa? Tai ne ovat tallessa, mutta toisessa koneessa? Tsekkaa Omatlinkit.fi, linkkikokoelmasi netissä!

Ilmainen alv-laskin

Tarjoamme näillä sivuilla käyttöösi ilmaisen ALV-laskimen. Se on yksikertainen ja harmiton Javascript-ohjelma, jolla voit laskea ALV:n osuuden kokonaissummasta tai toisinpäin. Ole hyvä!