Hiekkalaatikko - Kielen valinta

Www-palvelin voi toimittaa jonkin sivun sillä kielellä, jota selaimesi pyytää. Selaimesi pyytää tällä hetkellä sivujen kieliversioita seuraavasti (Accept-Language):

Tämä sivu on suomeksi. Sivusta on myös englanninkielinen versio. Jos haluat kokeilla, mitä kielen vaihto vaikuttaa, vaihda selaimessasi sivujen ensisijaiseksi kieleksi englanti [en] tai englanti-Yhdysvallat [en-US] (Firefox: Muokkaa - Asetukset - Sisältö - Kielet...; IE8: Työkalut - Internet-asetukset - Yleiset - Ulkoasu - Kielet...) ja lataa tämä sivu uudelleen (sivun osoitteen on oltava muodossa hi_kielenvalinta, ilman kielen tunnusta). Englanninkielisen sivun pitäisi latautua. Alla on suora linkki englanninkieliseen versioon (huom. kielitunnus "en" on URL:issa mukana).

In English

Jos asiakkaalla ei ole selaimessaan valittuna suomea eikä englantia suosikkikieleksi lainkaan, annetaan englanninkielinen sivu. Samoin käy jos selaimessa on kielen määreenä sellainen versio, jota ei ole palvelimen asetuksissa erikseen huomioitu. Kaikki tämä on toteutettu Apache-palvelimella, .htaccess-tiedostossa olevilla AddLanguage-, Options-, LanguagePriority- ja ForceLanguagePriority-määreillä.

Takaisin Hiekkalaatikon etusivulle